Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın baplarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, çok malzemelerden örgülması gerekir. Göstermelik yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en sağ kapıların binanın bünyesına akla yatkın çelik kabil malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği değalışverişmemiştir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların tasarrufı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son radde çeşitli bir skalaya sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en mutabık paha politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolay ve dışarıya selim açılmalıdır.

Kapılar ancak bu kesifı kalite kontrollerinden geçtikten sonra etiketlenir ve kullanıma apiko hale getirilir. Gereç bilimi ve mühendisliğindeki devam fail vürutmeler, yangın kapılarının etkinliğini ve güvenilirliğini sabah akşam olarak iyileştirerek, çatı emniyet sistemlerinde nazik bir dahineşeli olmaya devam etmelerini katkısızlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve bakımı dahil sürdürmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın bapsı Yangın çıkış kapısı istanbul son nokta nazik bir öneme sahiptir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın bapları kadar çatı emniyetliği tasavvurının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına tuzakınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın kapıları, yangın esnasında alevlerin ve esrarın intikalini hapsetmek dâhilin özel olarak mutasavvertır. Yangın esnasında bapnın sızdırmaz olması, yangının özge odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Zirda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Bapnın Malzemesi: Yangın bapları alelumum maden veya bedduaşap kabilinden yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci bırakmak muhtevain özel olarak teamüllenir ve bapnın dayanıklılığını katkısızlar.

Report this wiki page